Gå videre til innhold

Emner: Forsvarsspoersmaal

  • Compass Group Norge får ny Managing Director

    Fra og med 1. september tiltrer Stig Kristiansen rollen som Managing Director (MD) for Compass Group Norge.
    Kristiansen har siden 1. oktober 2021 vært Chief Operating Officer (COO) for virksomheten i Norge, og har innehatt flere sentrale roller i Compass Group siden han kom til selskapet i 2016.
    - Det er med stor glede jeg kan kunngjøre utnevnelsen av Stig Kristiansen som MD i Norge. Kristia

  • Kathinka Friis-Møller blir europasjef for 118 000 ansatte i Compass Group

    Kathinka Friis-Møller blir europasjef for 118 000 ansatte i Compass Group. Dette er en av de aller største internasjonale toppjobbene en norsk kvinne noen gang har hatt. - Dette viser at den norske ledelseskulturen som bygger på tillit, åpenhet og synlighet er ettertraktet, sier Friis-Møller.

  • Gunnar Hvarnes blir Culinary Director i Compass Group Norge

    Gunnar Hvarnes blir ny Culinary Director i Compass Group Norge AS fra 1. juni. Hvarnes er en av Norges mest meritterte konkurransekokker og har jobbet som kjøkkensjef og souschef ved flere av Norges beste restauranter. Hvarnes får ansvaret for å utvikle menyer, konsepter og skal coache kokker i Compass Group.

  • Vinner prestisjekontrakt i tøft marked

    Compass Group v/Eurest AS har inngått en kontrakt på 255 millioner kroner med Regjeringskvartalet for levering av kantinetjenester. – En strategisk viktig seier som viser hvor konkurransedyktige vi er, sier Growth and Retention Director Nina Bruun Taule i Compass Group.

  • Skipet i Bergen sjøsettes

    GC Rieber Eiendom har inngått avtale med Compass Group om drift av personalrestaurant, resepsjon og kaffebar til Bergens første næringsbygg i massivtre, «Skipet».

  • Entra fornyer avtalen med Compass Group

    Entra ASA har valgt å fornye sin eksisterende kontrakt med Compass Group som leverandør av kantine og FM-tjenester. Entra ASA og Compass Group har samarbeidet over flere år. Compass Group driver åtte personalrestauranter og fire kaffebarer. I tillegg omfatter avtalen renhold og resepsjonstjenester.

  • Restedisken redder møtemat fra å kastes i Næringslivets Hus

    ​På NHO Møtesenter er målet å redusere matsvinnet med 20% innen utløpet av 2019. Stort engasjement fra Eurest-ansatte rundt prosjektet, godt samarbeid med ansatte i bygget og enkle tiltak har allerede gitt resultater. Et av disse enkle tiltakene er restedisken – en kjøledisk donert av TINE som nå står i personalrestauranten. Over 90% av maten som settes ut der blir spist opp.

  • Alle ansatte aktiviseres for å få ned tallerkensvinnet i Næringslivets hus -Ny KuttMatsvinn-uke i uke 41

    Som ledd i KuttMatsvinn2020-prosjektet samarbeider Eurest og Matvett om et "Beste praksis kantine"-prosjekt i Næringslivets hus. I den forbindelse blir det avholdt en stor KUTTMatsvinn-kampanje blant alle byggets ansatte i uke 41. -NHO er en viktig kunde for oss, og gjennom KuttMatsvinn2020 har vi bevist at vi sammen kan skape gode resultater, sier Ida Silseth fra Eurest.

  • Hinna Park Facility Management AS signerer storavtale med Compass Group

    Compass Group og Hinna Park Facility Management AS har signert en avtale som omfatter leveranse av kantine, gjeste- og møtemat, renhold og conciergetjenester. Kontrakten løper over 4 år, med mulighet for opsjoner, og har en verdi på over 100 millioner NOK over kontraktstiden.

  • COMPASS GROUP PLC INNGÅR AVTALE OM Å KJØPE OPP FAZER FOOD SERVICES

    11. juni 2019: Compass Group PLC, som er et ledende globalt selskap innen måltidsrelaterte tjenester, kunngjør i dag at de har signert en avtale med Fazer Group, et internasjonalt familieeid og forbrukerrettet FMCG, om oppkjøp av Fazer Food Services for totalt ca. 475 millioner € .
    Fazer Food Services er en ledende leverandør av måltidsrelaterte tjenester i Norden. I 2018 hadde selskapet inntek

  • Compass Group tar del i WWFs Plaststafett

    ​Compass Group plukker opp stafettpinnen og er klar for sine etapper i kappløpet mot plasten i WWFs #Plaststafett. Innen 2020 skal all unødvendig plast bort. Sugerør, tannstikkere pakket i plast og plastbestikk går i første etappe.

  • Inspirerende frokostmøte gav gode tips til matredding og avfallsreduksjon

    Over 30 kvinner, 2 menn og en baby tok turen til Friends of Food på Media City Bergen onsdag 24.april for å la seg inspirere på Stop Food Waste Day-Frokostmøte til Compass Group og Entra. Mette Nygård Havre bak folkebevegelsen «Spis opp maten» og Kristine Ullaland fra Zero Waste Norge var æresgjester.

  • Internasjonal merkedag mot matsvinn

    Compass Group Norge markerer i dag Stop Food Waste Day for å vise at vi aktivt tar del i kampen mot matsvinn. Onsdag 24. april brukes til å informere om matsvinn på våre enheter, men også gi inspirasjon til hvordan både industri og privatpersoner med enkle grep kan bli matreddere. I samarbeid med vår kunde Entra arrangeres det blant annet et Stop Food Waste Day-frokostmøte på Media City Bergen.

  • Compass Group Norge styrker fokus på bærekraft med egen bærekraftsrapport

    - Vi har jobbet jevnt siden 2009 med å redusere vår miljøpåvirkning. Nå samler vi arbeidet vi har gjort i ett dokument og dette skjerper vårt fokus og vår innsats, sier Nina Fuglesang, Compass Groups kvalitets- og miljøansvarlig. Ta en titt på rapporten her og les mer om hvordan Compass Group jobber med bærekraft, hvilke mål vi har satt oss, hvordan det har gått frem til nå og veien videre.

Vis mer