Gå videre til innhold
COO Stig A. Kristiansen fra Compass Group og utleiesjef Kenneth Olsen i Construction City inngår avtale. FOTO: Sten Eriksen v/Mad Communication.
COO Stig A. Kristiansen fra Compass Group og utleiesjef Kenneth Olsen i Construction City inngår avtale. FOTO: Sten Eriksen v/Mad Communication.

Pressemelding -

Compass Group vant milliardkontrakt hos Construction City

Compass Group får ansvaret for måltids- og servicetjenester på byggebransjens viktigste arena, Construction City på Ulven.

Construction City Eiendom og Compass Group Norge har inngått avtale som betyr at Compass Group skal drifte måltids- og servicetjenester, når bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen samles på Ulven i 2025. Avtalen har en verdi på over 1 milliard kroner over 10 år.

Construction City blir Norges fremste næringsklynge for bygg, anlegg og næringseiendom. Compass Group står i spissen for å gjøre dette til Norges mest dynamiske samling av arbeidsplasser for en stor og viktig bransje.

Fremtidens råeste arbeidsplass

- Vi er veldig glade for å få Compass Group til oss – både som serviceleverandør og leietaker. De er en velrenommert aktør innen servicetjenester, og planlegger noen svært spennende løsninger som leietakerne vil få stor glede av. Compass Groups konsepter blir helt sentrale for opplevelsen av bygget – med variasjon og valgmuligheter fra morgen til kveld, sier Kenneth Olsen, utleiesjef i Construction City.

Tanken er at Construction City skal være et eget levende samfunn – en liten by på Ulven hvor vi finner det meste av servicetjenester. Alt styres fra en egen «barception», og personen som kontrollerer og administrerer alt vil få tittelen «Head of House».

- På Ulven skal vi bygge fremtidens arbeidsplass. Gjennom innovasjon og bærekraftige løsninger skapes work-life balance. Vi skal gi liv og energi til bygget. Det skal være en glede å komme på jobb, og helst skal du dra hjem med like mye energi som da du kom, sier COO Stig A. Kristiansen i Compass Group Norge.

  En milepæl

  Kontrakten markerer en ny milepæl for Compass Group Norge. For selskapet er dette starten på den nye reisen mot å utvikle fremtidens hybride arbeidsplass. Sammen med Construction City bygges arbeidsplassen som en destinasjon, med innovative facility management-tjenester som toppes av matopplevelser som overrasker og begeistrer.

  - Vi vant fordi vi er sultne og preges av godt samhold og en sterk lagånd – «vi kan» er en av våre kjerneverdier. Det betyr også at vi kommer til å flytte hovedkontoret fra Asker til Ulven. Samtidig skal vi fortsatt være et Asker-basert selskap. Vekststrategien vår gjør at vi trenger større plass. Derfor flytter vi inn i vårt nye hovedkontor på Ulven. Våre nåværende lokaler vil bli et viktig kontor med sentrale funksjoner, sier Kristiansen. 

   Emner

   Kategorier


   Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 480 000 ansatte i 45 land, og en omsetning på over 215 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2300 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2 milliarder kroner.

   Selskapet opererer i både offentlig og privat sektor, inkludert offshore og pasienthoteller. Som en ledende aktør er vi i front med flere innovative konsepter og varemerker under kontinuerlig utvikling.

   Compass Group har et av bransjens råeste kulinariske team, som hver dag jobber for å oppfylle selskapets ambisiøse matfilosofi. Filosofien tar utgangspunkt i Compass Groups sterke posisjon som en global aktør med internasjonale impulser og et brennende lokalt engasjement.

   Bærekraft spiller en essensiell rolle i Compass Group, og vi har alltid mennesket i fokus. Fysisk og mental helse, mangfold og inkludering blir høyt prioritert hos oss. Sammen med våre kunder, leverandører og lokalsamfunn samarbeider vi tett for å nå FNs bærekraftsmål. I Compass Group reduserer vi matsvinn, erstatter plast, og øker andelen plantebaserte, lokale og sesongbaserte råvarer i våre menyer.

   Kontakter

   Bernt Sætaberget

   Pressekontakt Head of Business Development & Sustainability +4748059730

   Med lidenskap for mat og service

   Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2600 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2,5 milliarder kroner.

   Compass Group Norge
   Drengsrudbekken 12
   1383 Asker
   Norge