Gå videre til innhold

Emner: Eiendom, eiendomsforvaltning

  • Gunnar Hvarnes blir Culinary Director i Compass Group Norge

    Gunnar Hvarnes blir ny Culinary Director i Compass Group Norge AS fra 1. juni. Hvarnes er en av Norges mest meritterte konkurransekokker og har jobbet som kjøkkensjef og souschef ved flere av Norges beste restauranter. Hvarnes får ansvaret for å utvikle menyer, konsepter og skal coache kokker i Compass Group.

  • Restedisken redder møtemat fra å kastes i Næringslivets Hus

    ​På NHO Møtesenter er målet å redusere matsvinnet med 20% innen utløpet av 2019. Stort engasjement fra Eurest-ansatte rundt prosjektet, godt samarbeid med ansatte i bygget og enkle tiltak har allerede gitt resultater. Et av disse enkle tiltakene er restedisken – en kjøledisk donert av TINE som nå står i personalrestauranten. Over 90% av maten som settes ut der blir spist opp.

  • Hinna Park Facility Management AS signerer storavtale med Compass Group

    Compass Group og Hinna Park Facility Management AS har signert en avtale som omfatter leveranse av kantine, gjeste- og møtemat, renhold og conciergetjenester. Kontrakten løper over 4 år, med mulighet for opsjoner, og har en verdi på over 100 millioner NOK over kontraktstiden.

  • Compass Group tar del i WWFs Plaststafett

    ​Compass Group plukker opp stafettpinnen og er klar for sine etapper i kappløpet mot plasten i WWFs #Plaststafett. Innen 2020 skal all unødvendig plast bort. Sugerør, tannstikkere pakket i plast og plastbestikk går i første etappe.

  • Compass Group Norge styrker fokus på bærekraft med egen bærekraftsrapport

    - Vi har jobbet jevnt siden 2009 med å redusere vår miljøpåvirkning. Nå samler vi arbeidet vi har gjort i ett dokument og dette skjerper vårt fokus og vår innsats, sier Nina Fuglesang, Compass Groups kvalitets- og miljøansvarlig. Ta en titt på rapporten her og les mer om hvordan Compass Group jobber med bærekraft, hvilke mål vi har satt oss, hvordan det har gått frem til nå og veien videre.

  • Eurest, Matvett og NHO sammen mot matsvinn

    I Eurests «beste praksis»-kantine i NHO-bygget på Majorstuen har matsvinn blitt en naturlig del av hverdagen. Eurests ansatte Paul, Lise, Ida og Øyvind jobber tett med Matvett og gårdeier NHO Eiendom for å redusere matsvinn, ikke bare i kantinen, men i hele bygget.