Følg Compass Group Norge

Pressemeldinger Se alle 5 treff

Gunnar Hvarnes blir Culinary Director i Compass Group Norge

Gunnar Hvarnes blir Culinary Director i Compass Group Norge

Pressemeldinger   •   jun 01, 2021 12:00 CEST

Gunnar Hvarnes blir ny Culinary Director i Compass Group Norge AS fra 1. juni. Hvarnes er en av Norges mest meritterte konkurransekokker og har jobbet som kjøkkensjef og souschef ved flere av Norges beste restauranter. Hvarnes får ansvaret for å utvikle menyer, konsepter og skal coache kokker i Compass Group.

Compass Group skal levere FM-tjenester til Sparebank 1 SR-Banks nye hovedkontor Finansparken

Compass Group skal levere FM-tjenester til Sparebank 1 SR-Banks nye hovedkontor Finansparken

Pressemeldinger   •   nov 29, 2019 07:30 CET

Compass Group og Sparebank 1 SR-Bank har tegnet avtale om leveranse av FM-tjenester til deres nye flotte hovedkontor - Finansparken - i Stavanger.

Hinna Park Facility Management AS signerer storavtale med Compass Group

Hinna Park Facility Management AS signerer storavtale med Compass Group

Pressemeldinger   •   sep 17, 2019 08:30 CEST

Compass Group og Hinna Park Facility Management AS har signert en avtale som omfatter leveranse av kantine, gjeste- og møtemat, renhold og conciergetjenester. Kontrakten løper over 4 år, med mulighet for opsjoner, og har en verdi på over 100 millioner NOK over kontraktstiden.

Compass Group tar del i WWFs Plaststafett

Compass Group tar del i WWFs Plaststafett

Pressemeldinger   •   jun 07, 2019 07:00 CEST

​Compass Group plukker opp stafettpinnen og er klar for sine etapper i kappløpet mot plasten i WWFs #Plaststafett. Innen 2020 skal all unødvendig plast bort. Sugerør, tannstikkere pakket i plast og plastbestikk går i første etappe.

Nyheter 3 treff

Restedisken redder møtemat fra å kastes i Næringslivets Hus

Restedisken redder møtemat fra å kastes i Næringslivets Hus

Nyheter   •   okt 07, 2019 13:08 CEST

​På NHO Møtesenter er målet å redusere matsvinnet med 20% innen utløpet av 2019. Stort engasjement fra Eurest-ansatte rundt prosjektet, godt samarbeid med ansatte i bygget og enkle tiltak har allerede gitt resultater. Et av disse enkle tiltakene er restedisken – en kjøledisk donert av TINE som nå står i personalrestauranten. Over 90% av maten som settes ut der blir spist opp.

Compass Group Norge styrker fokus på bærekraft med egen bærekraftsrapport

Compass Group Norge styrker fokus på bærekraft med egen bærekraftsrapport

Nyheter   •   apr 11, 2019 07:30 CEST

- Vi har jobbet jevnt siden 2009 med å redusere vår miljøpåvirkning. Nå samler vi arbeidet vi har gjort i ett dokument og dette skjerper vårt fokus og vår innsats, sier Nina Fuglesang, Compass Groups kvalitets- og miljøansvarlig. Ta en titt på rapporten her og les mer om hvordan Compass Group jobber med bærekraft, hvilke mål vi har satt oss, hvordan det har gått frem til nå og veien videre.

Eurest, Matvett og NHO sammen mot matsvinn

Eurest, Matvett og NHO sammen mot matsvinn

Nyheter   •   jan 25, 2019 10:34 CET

I Eurests «beste praksis»-kantine i NHO-bygget på Majorstuen har matsvinn blitt en naturlig del av hverdagen. Eurests ansatte Paul, Lise, Ida og Øyvind jobber tett med Matvett og gårdeier NHO Eiendom for å redusere matsvinn, ikke bare i kantinen, men i hele bygget.

Bilder Se alle 9 treff

Compass_Mai21_036.jpg

Compass_Mai21_036.jpg

Lisens Bruk i media
Last ned
Størrelse

1.88 MB • 5779 x 3853 px

Compass_Mai21_032.jpg

Compass_Mai21_032.jpg

Lisens Bruk i media
Last ned
Størrelse

2.07 MB • 5779 x 3853 px

Compass_Mai21_001.jpg

Compass_Mai21_001.jpg

Lisens Bruk i media
Last ned
Størrelse

2.28 MB • 5779 x 3853 px

Hvorfor er bærekraft viktig?

Hvorfor er bærekraft vikt...

Tabell som viser noen av miljøutfordringene vi står ovenfor.

Lisens Bruk i media
Fotograf/kilde Compass Group Norge
Last ned
Størrelse

1.37 MB • 2539 x 3000 px

Dokumenter 2 treff