Gå videre til innhold
I likhet med bildene på Compass Group sin nettside er de fleste bildene i rapporten av Compass Groups egne ansatte. Her fra forsiden.
I likhet med bildene på Compass Group sin nettside er de fleste bildene i rapporten av Compass Groups egne ansatte. Her fra forsiden.

Nyhet -

Compass Group Norge styrker fokus på bærekraft med egen bærekraftsrapport

-Vi har jobbet jevnt siden 2009 med å redusere vår miljøpåvirkning. Da ble vi ISO 14001-sertifisert for første gang. Nå synliggjør vi arbeidet vi har gjort i ett dokument og dette skjerper vårt fokus og vår innsats, sier Nina Fuglesang, Compass Groups kvalitets- og miljøansvarlig.

Rapporten er strukturert etter Compass Groups bærekraftstrategi og handlingsplattform og forteller hva selskapet har gjort innenfor bærekraft i 2018. Både fagavdelingene og driftsorganisasjonen i både ESS og Eurest har jobbet sammen om rapporten, og utarbeidelse av Compass Groups videre strategi.

-Det er viktig for oss at vår strategi er integrert i hele vår virksomhet, at den er kjent, og utøves i alle funksjoner og på alle nivåer i virksomheten. Rapporten er med på å synliggjøre arbeidet vårt både eksternt og internt, avslutter Fuglesang.

Les rapporten her og få ett innblikk i hvordan Compass Group jobber med bærekraft, hvilke mål vi har satt oss, hvordan det har gått frem til nå og veien videre. Du kan også lese hele intervjuet med Nina Fuglesang i siste kapittel av rapporten. 

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Dag Erik Kongslie

Dag Erik Kongslie

Pressekontakt PR & Communications Manager 90079278

Relatert innhold

Med lidenskap for mat og service

Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 480 000 ansatte i 45 land, og en omsetning på over 215 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2500 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2 milliarder kroner.

Compass Group Norge
Drengsrudbekken 12
1383 Asker
Norge