Gå videre til innhold
Innholdsfortegnelse bærekraftsrapport

Bilde -

Innholdsfortegnelse bærekraftsrapport

Rapporten tar for seg Compass Groups bærekraftstrategi og hvilke mål de har satt seg i sitt videre bærekraftsarbeid. Den forklarer hvordan Compass Group ser på, og aktivt jobber med bærekraft, med konkrete eksempler fra arbeidsdagen, samt intervjuer med egne ansatte og utvalgte samarbeidspartnere.
  • Lisens: Bruk i media
    Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
  • Kreditering: Compass Group Norge
  • Filformat: .png
  • Størrelse: 906 x 637, 420 KB
Last ned

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Dag Erik Kongslie

Dag Erik Kongslie

Pressekontakt PR & Communications Manager 90079278
Robbie Robertson

Robbie Robertson

Pressekontakt Managing Director +47 47 71 18 49

Relatert innhold

Med lidenskap for mat og service

Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 480 000 ansatte i 45 land, og en omsetning på over 215 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2500 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2 milliarder kroner.

Compass Group Norge
Drengsrudbekken 12
1383 Asker
Norge