Gå videre til innhold
Finansparken er Norges største næringsbygg basert på tre som bærende konstruksjoner. Foto: Øyvind Knoph Askeland, SpareBank 1 SR-Bank
Finansparken er Norges største næringsbygg basert på tre som bærende konstruksjoner. Foto: Øyvind Knoph Askeland, SpareBank 1 SR-Bank

Pressemelding -

Compass Group skal levere FM-tjenester til Sparebank 1 SR-Banks nye hovedkontor Finansparken

Compass Group og Sparebank 1 SR-Bank har tegnet avtale om leveranse av FM-tjenester til deres nye flotte hovedkontor - Finansparken - i Stavanger.

- Våre leveranser til Finansparken skal reflektere kvalitetene og miljøfokuset i bygget. Vi synes det er spennende å levere tjenester i et så unikt bygg, sier Kathinka Friis-Møller, administrerende direktør i Compass Group.

-Vi var på jakt etter en leverandør som kunne levere alle tjenester innen FM. Det var viktig for oss at de matchet vårt mål om å kontinuerlig optimalisere driften av bygget, og hadde kompetanse til å spille på lag med oss etter hvert som vi i utstrakt grad tar i bruk smartfunksjoner, sier Anne Wilhelmine Wake Salbo, Facility Manager i Sparebank 1 SR-bank.

Finansparken blir med sine 22.600 kvm. et av de største næringsbyggene i tre i Europa. Det er Norges største næringsbygg basert på tre som bærende konstruksjoner.

Compass Group leverer kantine, kaffebar, cateringstjenester, renhold, kaffemaskiner og resepsjonstjenester til Finansparken. I tillegg tilbyr de vaktmestertjenester, flyttetjenester, skadesanering, ombygging og planteservice via underleverandører. Det er tilknyttet en egen site manager på bygget som vil sørge for at alle tjenestene leveres med høy kvalitet.

Compass Group styrker sin tilstedeværelse i Stavanger

Tidligere i høst meldte Compass Group at de skal levere måltids- og FM-tjenester på Hinna Park. Nå er de også stolt leverandør av tjenester til Finansparken. 

-Stavangeregionen er et satsingsområde for oss. Det er interessant å få være med på den gode utviklingen i regionen og knytte sterke samarbeid med fremtidsrettede kunder, avslutter Friis-Møller. 

Related links

Emner

Kategorier


Compass Group er en verdensledende leverandør av måltidsrelaterte tjenester og andre supporttjenester. Selskapet har virksomhet i mer enn 45 land og rundt 600 000 ansatte på verdensbasis. I Norge drives virksomheten under merkenavnene Eurest, Eurest Services, ESS, Medirest og Eurest Konferanse & Selskap. Compass Group Norge har om lag 2000 ansatte, 2 milliarder kroner i omsetning og en landsdekkende tilstedeværelse.

Kontakter

Bernt Sætaberget

Pressekontakt Head of Business Development & Sustainability +4748059730
Kristine Eriksrød

Kristine Eriksrød

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +4740018075

Relatert innhold

Med lidenskap for mat og service

Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2600 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2,5 milliarder kroner.

Compass Group Norge

Drengsrudbekken 12
1383 Asker
Norge