Gå videre til innhold
Siden Hinna Park startet forvandlingen av Jåttåvågen fra industriområde i 2001 har bydelen blitt ett attraktivt knutepunkt i Stavanger-regionen. (Foto: Hinna Park Facility Management AS)
Siden Hinna Park startet forvandlingen av Jåttåvågen fra industriområde i 2001 har bydelen blitt ett attraktivt knutepunkt i Stavanger-regionen. (Foto: Hinna Park Facility Management AS)

Pressemelding -

Hinna Park Facility Management AS signerer storavtale med Compass Group

Compass Group og Hinna Park Facility Management AS har signert en avtale som omfatter leveranse av kantine, gjeste- og møtemat, renhold og conciergetjenester. Kontrakten løper over 4 år, med mulighet for opsjoner, og har en verdi på over 100 millioner NOK over kontraktstiden. 

Nordens beste bydel

Hinna Park sin visjon er å skape Nordens beste bydel og både jobbe og bo i. Et unikt område hvor alt er tilrettelagt for en sømløs hverdag i eksklusive omgivelser. Med det skreddersydde konseptet BOOST Services skal Compass Group bidra til at Hinna Park blir det naturlige førstevalget for potensielle leietakere.

-Vi ønsket en langsiktig samarbeidspartner som forstår våre behov og visjoner. Konseptet som Compass Group har tilbudt, vil bli et solid fundament som underbygger Hinna Park sitt slagord "make business a pleasure», sier daglig leder, Vidar Arstein i Hinna Park Facility Management AS.

Attraktivt for leietakere

BOOST Services by Hinna Park kjennetegnes av måltidsopplevelser med varierte og delikate menyer, renholdstjenester av ypperste kvalitet og tilleggstjenester slik som conciergetjenester og møtematbestilling. Alle tjenester vil kunne administreres fra Compass Groups helt nye digitale løsning som vil gjøre hverdagen enklere for leietakerne. 

- For å konkurrere om de mest attraktive leietakerne må man treffe strømninger i tiden, ha en attraktiv profil og tydelig identitet. Man må også tilby et bredt spekter av tjenester med høy kvalitet. Dette er forhold vi spesielt har hensyntatt i tilbudet, sier Nina Bruun Taule, salg og markedsdirektør i Compass Group.

Siden Hinna Park startet forvandlingen av Jåttåvågen fra industriområde i 2001 har bydelen blitt ett attraktivt knutepunkt i Stavanger-regionen og et viktig næringsområde med en god miks av ulike bedrifter.

-Vi er veldig fornøyd med å ha signert denne avtalen med en spennende og fremtidsrettet kunde som tar kvalitet på alvor. Vi gleder oss til samarbeidet fremover, avslutter Bruun Taule.

Oppstart blir 1.oktober 2019.

Emner

Kategorier


Om Compass Group

Compass Group er en verdensledende leverandør av måltidsrelaterte tjenester og andre supporttjenester. Selskapet har virksomhet i mer enn 45 land og rundt 600 000 ansatte på verdensbasis. I Norge drives virksomheten under merkenavnene Eurest, Eurest Services, ESS, Medirest og Eurest Konferanse & Selskap. Compass Group Norge har om lag 2000 ansatte, 2 milliarder kroner i omsetning og en landsdekkende tilstedeværelse.

Om Hinna Park Facility Management AS

Hinna Park Facility Management AS drifter næringseiendommer i Hinna Park, på Ullandhaug og i Stavanger Sentrum. De dekker en samlet bygningsmasse på 130.000 kvadratmeter hvor hovedvekten av porteføljen ligger i Hinna Park.


Kontakter

Bernt Sætaberget

Pressekontakt Head of Business Development & Sustainability +4748059730
Kristine Eriksrød

Kristine Eriksrød

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +4740018075

Relatert innhold

Med lidenskap for mat og service

Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2600 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2,5 milliarder kroner.

Compass Group Norge
Drengsrudbekken 12
1383 Asker
Norge