Gå videre til innhold
Illustrasjonsfoto av MIR.
Illustrasjonsfoto av MIR.

Pressemelding -

Skipet i Bergen sjøsettes

Når «Skipet» sjøsettes i Bergen i slutten av 2020 skal Compass Group være med og styre skuta.

GC Rieber Eiendom har inngått avtale med Compass Group om drift av personalrestaurant, resepsjon og kaffebar til Bergens første næringsbygg i massivtre, «Skipet». 

- Valget falt på Compass Group fordi de har presentert et spennende matkonsept og tilleggsleveranser som svarer til de svært høye forventningene vi har fra leietakere og oss selv. Samlet sett er vi blitt overbevist om at Compass Group kan gi trygghet rundt totalleveransen, slik vi ønsker, sier Eva Karin Fremstad i GC Rieber Eiendom.

Bærekraft til minste detalj

Bygget prosjekteres og bygges for å bli klassifisert som BREEAM Excellent. «Excellent» er den nest høyeste sertifiseringsklassen. For å oppnå denne, stilles det svært strenge krav til tiltakets bærekraft med hensyn til byggets påvirkning på miljøet, under bygging for å oppnå en god sirkulær økonomi i byggets levetid og etter. Det stiller også høye krav til de som skal drifte servering i bygget.

-Vi ønsker å tilby et variert mattilbud laget fra bunnen. Maten skal være sunn og næringsrik. Derfor har vi lagt vekt på at menyene skal inneholde mye grønt, fisk, grovt brød, sunne påleggssorter og alternative proteinkilder, sier Growth and Retention Director Nina Bruun Taule i Compass Group.

Lidenskap for mat

For at matopplevelsen skal oppleves på rett måte er det også nødvendig med kompetent og kunnskapsrikt personale. En matopplevelse skal være mer enn å stilne sulten. Compass Group har derfor satt sammen en pakke hvor lidenskap for mat skal være fremtredende.

- Primærmålet med å spise er å stilne sulten, men vi ønsker å tilby mer enn bare et måltid. Vi ønsker å kunne kommunisere hva man spiser og hvorfor man spiser det. Når man kan spise godt, sunt og også få informasjon føler vi at vi har levert en god matopplevelse, avslutter Nina Bruun Taule i Compass Group.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Nina Bruun Taule

Growth & Retention Director i Compass Group Norge AS

Tlf: 95 06 88 62

E-post: nina.bruuntaule@compass-group.no

Om GC Rieber Eiendom 

GC Rieber Eiendom er et av Bergens største eiendomsselskaper. Vi eier og forvalter eiendommer med arbeidsplasser for mer enn 4000 mennesker i byens mest attraktive næringsområder i Solheimsviken, på Marineholmen og på Bontelabo. GC Rieber Eiendom AS er en del av konsernet GC Rieber som har virksomheter innen industri, shipping og eiendom. Les mer om GC Rieber Eiendom på gcrieber-eiendom.no

Emner

Kategorier


Compass Group er en verdensledende leverandør av måltidsrelaterte tjenester og andre supporttjenester. Selskapet har virksomhet i mer enn 45 land og rundt 600 000 ansatte på verdensbasis. I Norge drives virksomheten under merkenavnene Eurest, Eurest Services, ESS, Medirest og Eurest Konferanse & Selskap. Compass Group Norge har om lag 2200 ansatte, 2,5 milliarder kroner i omsetning og en landsdekkende tilstedeværelse.

Kontakter

Bernt Sætaberget

Pressekontakt Head of Business Development & Sustainability +4748059730

Med lidenskap for mat og service

Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2600 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2,5 milliarder kroner.

Compass Group Norge
Drengsrudbekken 12
1383 Asker
Norge