Gå videre til innhold
Stig Kristiansen overtar rollen som Managing Director i Compass Group Norge.
Stig Kristiansen overtar rollen som Managing Director i Compass Group Norge.

Pressemelding -

Compass Group Norge får ny Managing Director

Fra og med 1. september tiltrer Stig Kristiansen rollen som Managing Director (MD) for Compass Group Norge.

Kristiansen har siden 1. oktober 2021 vært Chief Operating Officer (COO) for virksomheten i Norge, og har innehatt flere sentrale roller i Compass Group siden han kom til selskapet i 2016.

- Det er med stor glede jeg kan kunngjøre utnevnelsen av Stig Kristiansen som MD i Norge. Kristiansen har vært COO for virksomheten det siste året og har fem får bak seg som Operational Director i selskapet, sier MD i Compass Group Nordics Zanne Burø.

Kristiansen overtar etter Robbie Robertson som har vært MD for Norge de siste to årene, og som nå vil fokusere utelukkende på rollen som COO for Sverige fremover.

- Jeg er overbevist om at Stig vil lykkes i denne rollen og sørge for videre vekst i den norske virksomheten sammen med organisasjonen, sier Burø.

  Store vekstambisjoner

  Kristiansen får oppgaven med å lede et selskap med sterke vekstambisjoner – og som er godt rustet i et marked preget av sterk konkurranse.

  - Det er med stolthet og en god porsjon ydmykhet jeg tar på meg denne utfordringen. Vi har vært gjennom en periode uten sidestykke i vår mangeårige selskapshistorie. Jeg stolt over å få lov til å videreutvikle den modige satsingen som har blitt gjort i den norske delen av selskapet under pandemien. Vi går noen fantastiske år i møte hvor vi har tatt mål av oss å vokse på flere områder, sier Kristiansen.

  Et styrket selskap

  Robbie Robertson har siden 1. mai 2020 ledet Compass Group Norge gjennom en krevende periode. I 2020 ble det gjennomført oppkjøp og sammenslåing med Fazer Food Services samtidig som verden gikk inn i en pandemi.

  - Jeg vil takke Robbie for innsatsen i denne perioden. Vi har kommet styrket ut av pandemien, og vi har fusjonert to store selskaper med suksess. Samtidig har Robbie vært ansvarlig for den kulinariske satsingen som har blitt virkeliggjort de seneste par årene med etableringen av vårt helt unike Culinary Team.

  - Jeg er stolt av å ha fått være med på denne prosessen og gleder meg til å være den som skal levere på dette i tiden fremover, avslutter Kristiansen.

   Emner

   Kategorier

   Regions


   Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 480 000 ansatte i 45 land, og en omsetning på over 215 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2300 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2 milliarder kroner.

   Selskapet opererer i både offentlig og privat sektor, inkludert offshore og pasienthoteller. Som en ledende aktør er vi i front med flere innovative konsepter og varemerker under kontinuerlig utvikling.

   Compass Group har et av bransjens råeste kulinariske team, som hver dag jobber for å oppfylle selskapets ambisiøse matfilosofi. Filosofien tar utgangspunkt i Compass Groups sterke posisjon som en global aktør med internasjonale impulser og et brennende lokalt engasjement.

   Bærekraft spiller en essensiell rolle i Compass Group, og vi har alltid mennesket i fokus. Fysisk og mental helse, mangfold og inkludering blir høyt prioritert hos oss. Sammen med våre kunder, leverandører og lokalsamfunn samarbeider vi tett for å nå FNs bærekraftsmål. I Compass Group reduserer vi matsvinn, erstatter plast, og øker andelen plantebaserte, lokale og sesongbaserte råvarer i våre menyer.

   Kontakter

   Bernt Sætaberget

   Pressekontakt Head of Business Development & Sustainability +4748059730

   Med lidenskap for mat og service

   Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2600 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2,5 milliarder kroner.

   Compass Group Norge
   Drengsrudbekken 12
   1383 Asker
   Norge