Gå videre til innhold
FOTO: DSS
FOTO: DSS

Pressemelding -

Vinner prestisjekontrakt i tøft marked

Compass Group v/Eurest AS har inngått en kontrakt på 255 millioner kroner med Regjeringskvartalet for levering av kantinetjenester. – En strategisk viktig seier som viser hvor konkurransedyktige vi er, sier Growth and Retention Director Nina Bruun Taule i Compass Group.

Det er Departementenes Sikkerhets- og Serviceorganisasjon (DSS) som har signert avtalen om kantineløsninger fra Compass Group Norge. Avtalen, som har en verdi på 255 millioner kroner for hele kontraktsperioden, omfatter levering av 11 kantiner og en kaffebar.

-Compass Group leverer et meget gjennomtenkt tilbud på miljøkravene med en god plan for gjennomføringen. De tilbyr høy andel av økologisk mat og har en systematisk gjennomføring av miljørapportering, sier seksjonssjef Bjarte Nygård i DSS om tildelingen.

Skreddersydd kvalitet

-Vi viser med dette at vi leverer skreddersydde løsninger som er innovative og konkurransedyktige. DSS er en kunde som forventer topp kvalitet i alle ledd, og det er kan vi tilby med en dypere tanke om bærekraft og miljø, sier Nina Bruun Taule.

I meddelelsesbrevet fra DSS står det blant annet at «Eurest sitt tilbud er skreddersydd til DSS sine kantiner og har gjennomgående høy kvalitet i alle steg i prosessen i samtlige krav. Løsningen er gjennomtenkt og hele tilbudet har en rød tråd hvor strategien henger sammen med det som er tilbudt i de ulike kravene. Eurest har en gjennomarbeidet overordnet strategi med konkrete tiltak for hvordan de kan gjøre det enkelt for både kokken og brukeren av kantinen å ta valg som gir et sunt kosthold samtidig som de ivaretar miljøet. Eurest scoret samlet sett best på kvalitet av tilbyderne.»

-I Compass Group er vi stolte og forventningsfulle til dette samarbeidet, også med tanke på at vi har levert et meget gjennomtenkt tilbud på miljøkravene med en god plan for gjennomføring. Vi har blant annet også lagt vekt på et konsept som er skreddersydd for DSS og brukerne av kantinene, systematisk gjennomføring av miljørapportering, strukturert og systematisk plan for matsvinn, forklarer Taule.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Nina Bruun Taule

Growth & Retention Director i Compass Group Norge AS

Tlf: 95 06 88 62

E-post: nina.bruuntaule@compass-group.no

Emner

Kategorier


Compass Group er en verdensledende leverandør av måltidsrelaterte tjenester og andre supporttjenester. Selskapet har virksomhet i mer enn 45 land og rundt 600 000 ansatte på verdensbasis. I Norge drives virksomheten under merkenavnene Eurest, Eurest Services, ESS, Medirest og Eurest Konferanse & Selskap. Compass Group Norge har om lag 2600 ansatte, 2,5 milliarder kroner i omsetning og en landsdekkende tilstedeværelse.

Kontakter

Bernt Sætaberget

Pressekontakt Head of Business Development & Sustainability +4748059730

Med lidenskap for mat og service

Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2600 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2,5 milliarder kroner.

Compass Group Norge
Drengsrudbekken 12
1383 Asker
Norge