Gå videre til innhold
Eurest og FLO ser frem til oppstart 1.november. Fra venstre Christian Lind, Stig Andre Kristiansen og Nina Bruun Taule i Eurest, Torstein Lidtveit Øygarden og Judit Dahl fra FLO og Roger Røsnes fra FPVS.
Eurest og FLO ser frem til oppstart 1.november. Fra venstre Christian Lind, Stig Andre Kristiansen og Nina Bruun Taule i Eurest, Torstein Lidtveit Øygarden og Judit Dahl fra FLO og Roger Røsnes fra FPVS.

Pressemelding -

Forsvaret bytter kantineleverandør over hele landet - Signerer avtale med Eurest til en estimert verdi av 900 millioner kroner

Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO) har inngått avtale med Eurest om drift av samtlige velferdskantiner og lunsjkantiner. Avtalen innebærer også drift av messeforpleining på Kolsås og kafeen på Akershus Festning. Kontrakten har en samlet estimert verdi på 900 millioner kroner over kontraktsperioden på 7 år, inklusiv opsjoner.

Eurest AS, som er en del av Compass Group, fikk full score på alle kvalitetskriterier i anbudsrunden. Konsept og promotering for å nå de velferdsmessige mål rundt ivaretakelse av de vernepliktige ble særlig vektlagt.

Skreddersydde konsepter

- Sett opp mot konkurrentene har Eurest tilbudt konseptene som anses å treffe målgruppen best, med blant annet innovative digitale løsninger, inkluderende aktiviteter i velferdskantinene og gode promoteringstiltak. De fremstår som en sikker leverandør med gode verktøy for kvalitetssikring av alle ledd i leveransen, sier Torstein Lidtveit Øygarden, Sjef FLO Strategiske anskaffelser.

-Det er gledelig å få så gode tilbakemeldinger på løsningene vi har kommet med. Vi er utrolig glade for å stå igjen som Forsvarets foretrukne leverandør etter en omfattende anbudsrunde, sier Nina Bruun Taule, salgs- og markedsdirektør i Compass Group Norge.

Bred erfaring

Inn i implementeringen har Eurest med seg erfaring fra blant annet avtaler med NATO og offentlige aktører som Politiets Fellestjenester og NRK. Oppstart blir 1. november 2019.

-Compass har de siste årene satset mye på innovasjon, bærekraft og digitalisering. At vi vinner frem hos store aktører viser at dette blir verdsatt i markedet. Vi gleder oss til oppstarten og videre samarbeid med Forsvaret, avslutter Bruun Taule.

Emner

Kategorier


Om Compass Group

Compass Group er en verdensledende leverandør av måltidsrelaterte tjenester og andre supporttjenester. Selskapet har virksomhet i mer enn 50 land og rundt 600 000 ansatte på verdensbasis. I Norge drives virksomheten under merkenavnene Eurest, Eurest Services, ESS, Medirest og Eurest Konferanse & Selskap. Compass Group Norge har om lag 2000 ansatte, 2 milliarder kroner i omsetning og en landsdekkende tilstedeværelse.

--------------

Kontaktperson Compass Group: Martina Pettersen, kommunikasjonsrådgiver epost: martina.pettersen@compass-group.no tlf: + 47 93021449

Kontaktperson Forsvaret: Renate Alsvik, avtaleforvalter epost: ralsvik@mil.no tlf: 6380 8363

Kontakter

Bernt Sætaberget

Pressekontakt Head of Business Development & Sustainability +4748059730

Relatert innhold

Med lidenskap for mat og service

Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2600 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2,5 milliarder kroner.

Compass Group Norge
Drengsrudbekken 12
1383 Asker
Norge