Gå videre til innhold
Forsvaret bytter kantineleverandør over hele landet -  Signerer avtale med Eurest til en estimert verdi av 900 millioner kroner

Dokument -

Forsvaret bytter kantineleverandør over hele landet - Signerer avtale med Eurest til en estimert verdi av 900 millioner kroner

Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO) har inngått avtale med Eurest om drift av samtlige velferdskantiner og lunsjkantiner. Avtalen innebærer også drift av messeforpleining på Kolsås og kafeen på Akershus Festning. Kontrakten har en samlet estimert verdi på 900 millioner kroner over kontraktsperioden på 7 år inklusiv opsjoner.
  • Lisens: Bruk i media
    Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
  • Filformat: .pdf
Last ned

Kontakter

Bernt Sætaberget

Pressekontakt Head of Business Development & Sustainability +4748059730

Relatert innhold

Med lidenskap for mat og service

Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2600 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2,5 milliarder kroner.

Compass Group Norge
Drengsrudbekken 12
1383 Asker
Norge