Følg Compass Group Norge

Politiets Fellestjenester velger Eurest

Pressemelding   •   mai 02, 2018 08:00 CEST

Compass Group v/Eurest AS blir Politiets Fellestjenesters nye hovedleverandør av mat og service. Avtalen gjelder drift av en del av politiets kantiner, kaffebar, møte- og arrestmat. Avtalen har en verdi på ca. 250 millioner over kontraktsperioden.

- Vi gleder oss over at Politiets Fellestjenester har valgt oss som leverandør for 16 lokasjoner, med opsjon på syv til. Dette er en stor og strategisk viktig avtale, sier Kathinka Friis-Møller, administrerende direktør for Compass Group.

Kantinene som er omfattet av avtalen er lokalisert fra Tromsø i Nord til Sarpsborg og Skien i Sør, og er tidligere driftet av ulike leverandører. De ligger i bygg med mellom 100 og 2200 ansatte.

- Vi har hatt et godt samarbeid siden vi overtok enheten på Grønlandsleiret i 2007, og ser frem til å utvide samarbeidet med nye enheter og nytt konsept, sier Friis-Møller.

Politiets Fellestjenester, PFT, er politiets profesjonelle leverandør av administrative produkter og tjenester. PFT er en pådriver for å utvikle et mer enhetlig politi gjennom innovasjon, standardisering og enhetlige løsninger.

Om Compass Group

Compass Group er en verdensledende leverandør av måltidsrelaterte tjenester og andre supporttjenester. Selskapet har virksomhet i mer enn 50 land og rundt 600 000 ansatte på verdensbasis. I Norge drives virksomheten under merkenavnene Eurest, Eurest Services, ESS, Medirest og Eurest Konferanse & Selskap. Compass Group Norge har om lag 2000 ansatte, 2 milliarder kroner i omsetning og en landsdekkende tilstedeværelse.