Gå videre til innhold

Pressemelding -

Politiets Fellestjenester velger Eurest

Compass Group v/Eurest AS blir Politiets Fellestjenesters nye hovedleverandør av mat og service. Avtalen gjelder drift av en del av politiets kantiner, kaffebar, møte- og arrestmat. Avtalen har en verdi på ca. 250 millioner over kontraktsperioden.

- Vi gleder oss over at Politiets Fellestjenester har valgt oss som leverandør for 16 lokasjoner, med opsjon på syv til. Dette er en stor og strategisk viktig avtale, sier Kathinka Friis-Møller, administrerende direktør for Compass Group.

Kantinene som er omfattet av avtalen er lokalisert fra Tromsø i Nord til Sarpsborg og Skien i Sør, og er tidligere driftet av ulike leverandører. De ligger i bygg med mellom 100 og 2200 ansatte.

- Vi har hatt et godt samarbeid siden vi overtok enheten på Grønlandsleiret i 2007, og ser frem til å utvide samarbeidet med nye enheter og nytt konsept, sier Friis-Møller.

Politiets Fellestjenester, PFT, er politiets profesjonelle leverandør av administrative produkter og tjenester. PFT er en pådriver for å utvikle et mer enhetlig politi gjennom innovasjon, standardisering og enhetlige løsninger.

Emner

Kategorier


Om Compass Group

Compass Group er en verdensledende leverandør av måltidsrelaterte tjenester og andre supporttjenester. Selskapet har virksomhet i mer enn 50 land og rundt 600 000 ansatte på verdensbasis. I Norge drives virksomheten under merkenavnene Eurest, Eurest Services, ESS, Medirest og Eurest Konferanse & Selskap. Compass Group Norge har om lag 2000 ansatte, 2 milliarder kroner i omsetning og en landsdekkende tilstedeværelse.

Kontakter

Dag Erik Kongslie

Dag Erik Kongslie

Pressekontakt PR & Communications Manager 90079278

Relatert innhold

Med lidenskap for mat og service

Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 480 000 ansatte i 45 land, og en omsetning på over 215 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2500 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2 milliarder kroner.

Compass Group Norge
Drengsrudbekken 12
1383 Asker
Norge