Følg Compass Group Norge

Pressemeldinger 4 treff

Compass Group Nordics inngår partnerskap med EAT for å bygge en bærekraftig matfremtid

Compass Group Nordics inngår partnerskap med EAT for å bygge en bærekraftig matfremtid

Pressemeldinger   •   des 18, 2019 15:38 CET

Compass Group og EAT skal samarbeide mot en bærekraftig matfremtid. Partnerskapet starter med et pilotprosjekt for å spore karbonavtrykk av maten som serveres i Compass Group sine nordiske virksomheter.

Compass Group tar del i WWFs Plaststafett

Compass Group tar del i WWFs Plaststafett

Pressemeldinger   •   jun 07, 2019 07:00 CEST

​Compass Group plukker opp stafettpinnen og er klar for sine etapper i kappløpet mot plasten i WWFs #Plaststafett. Innen 2020 skal all unødvendig plast bort. Sugerør, tannstikkere pakket i plast og plastbestikk går i første etappe.

Internasjonal merkedag mot matsvinn

Pressemeldinger   •   apr 24, 2019 07:00 CEST

Compass Group Norge markerer i dag Stop Food Waste Day for å vise at vi aktivt tar del i kampen mot matsvinn. Onsdag 24. april brukes til å informere om matsvinn på våre enheter, men også gi inspirasjon til hvordan både industri og privatpersoner med enkle grep kan bli matreddere. I samarbeid med vår kunde Entra arrangeres det blant annet et Stop Food Waste Day-frokostmøte på Media City Bergen.

​KuttMatsvinn2020-kampanje sparkes i gang hos NHO - Eurest og Matvett vil ha med de ansatte på å KUTTE matsvinnet

​KuttMatsvinn2020-kampanje sparkes i gang hos NHO - Eurest og Matvett vil ha med de ansatte på å KUTTE matsvinnet

Pressemeldinger   •   jan 28, 2019 07:30 CET

Eurest og Matvett har samarbeidet om et "Beste praksis kantine"-prosjekt i NHO-bygget det siste halve året. Nå inviterer de til KuttMatsvinn-uke blant de ansatte i NHO-bygget på Majorstuen.

Nyheter Se alle 7 treff

Restedisken redder møtemat fra å kastes i Næringslivets Hus

Restedisken redder møtemat fra å kastes i Næringslivets Hus

Nyheter   •   okt 07, 2019 13:08 CEST

​På NHO Møtesenter er målet å redusere matsvinnet med 20% innen utløpet av 2019. Stort engasjement fra Eurest-ansatte rundt prosjektet, godt samarbeid med ansatte i bygget og enkle tiltak har allerede gitt resultater. Et av disse enkle tiltakene er restedisken – en kjøledisk donert av TINE som nå står i personalrestauranten. Over 90% av maten som settes ut der blir spist opp.

Alle ansatte aktiviseres for å få ned tallerkensvinnet i Næringslivets hus -Ny KuttMatsvinn-uke i uke 41

Alle ansatte aktiviseres for å få ned tallerkensvinnet i Næringslivets hus -Ny KuttMatsvinn-uke i uke 41

Nyheter   •   okt 04, 2019 08:00 CEST

Som ledd i KuttMatsvinn2020-prosjektet samarbeider Eurest og Matvett om et "Beste praksis kantine"-prosjekt i Næringslivets hus. I den forbindelse blir det avholdt en stor KUTTMatsvinn-kampanje blant alle byggets ansatte i uke 41. -NHO er en viktig kunde for oss, og gjennom KuttMatsvinn2020 har vi bevist at vi sammen kan skape gode resultater, sier Ida Silseth fra Eurest.

Inspirerende frokostmøte gav gode tips til matredding og avfallsreduksjon

Inspirerende frokostmøte gav gode tips til matredding og avfallsreduksjon

Nyheter   •   mai 02, 2019 10:51 CEST

Over 30 kvinner, 2 menn og en baby tok turen til Friends of Food på Media City Bergen onsdag 24.april for å la seg inspirere på Stop Food Waste Day-Frokostmøte til Compass Group og Entra. Mette Nygård Havre bak folkebevegelsen «Spis opp maten» og Kristine Ullaland fra Zero Waste Norge var æresgjester.

Compass Group Norge styrker fokus på bærekraft med egen bærekraftsrapport

Compass Group Norge styrker fokus på bærekraft med egen bærekraftsrapport

Nyheter   •   apr 11, 2019 07:30 CEST

- Vi har jobbet jevnt siden 2009 med å redusere vår miljøpåvirkning. Nå samler vi arbeidet vi har gjort i ett dokument og dette skjerper vårt fokus og vår innsats, sier Nina Fuglesang, Compass Groups kvalitets- og miljøansvarlig. Ta en titt på rapporten her og les mer om hvordan Compass Group jobber med bærekraft, hvilke mål vi har satt oss, hvordan det har gått frem til nå og veien videre.

Bilder 4 treff

Hvorfor er bærekraft viktig?

Hvorfor er bærekraft vikt...

Tabell som viser noen av miljøutfordringene vi står ovenfor.

Lisens Bruk i media
Fotograf/kilde Compass Group Norge
Last ned
Størrelse

1.37 MB • 2539 x 3000 px

Innholdsfortegnelse bærekraftsrapport

Innholdsfortegnelse bærek...

Rapporten tar for seg Compass Groups bærekraftstrategi og hvilke mål de har satt seg i sitt videre bærekraftsarbeid. Den forklarer hvord...

Lisens Bruk i media
Fotograf/kilde Compass Group Norge
Last ned
Størrelse

420 KB • 906 x 637 px

Purpose Handlingsplattform

Purpose Handlingsplattform

Compass Groups bærekraftstrategi er satt sammen av tre hovedområder med ni underliggende prioriteringer.

Lisens Bruk i media
Fotograf/kilde Compass Group Norge
Last ned
Størrelse

736 KB • 1972 x 1713 px

På lag mot matsvinn

På lag mot matsvinn

Fra venstre: Anne Marie Schrøder kommunikasjonsrådgiver i matvett, Ida Silseth Eurest site manager hos NHO og Anne-Grete Haugen daglig le...

Lisens Bruk i media
Fotograf/kilde Anne Birgitte Hjelseth/NHO
Last ned
Størrelse

1.43 MB • 4206 x 2446 px

Dokumenter 2 treff