Gå videre til innhold
ESS skal levere forpleiningstjenester på Goliat. FOTO: Øyvind Gravås
ESS skal levere forpleiningstjenester på Goliat. FOTO: Øyvind Gravås

Pressemelding -

ESS vant ny kontrakt med Vår Energi

ESS Support Services har vunnet en ny kontrakt med Vår Energi, og skal levere forpleiningstjenester på Goliat, Balder, Ringhorne og Jotun de neste årene.

- Vi er svært glade for at Vår Energi igjen valgte ESS som sin leverandør av forpleiningstjenester på norsk sokkel. Vi har hatt et godt samarbeid helt siden i 2013, sier General Manager Offshore Ivan Vågstøl i ESS.

ESS ser frem til å fortsette å utvikle leveransen, og bygge videre på de gode relasjonene mellom selskapene. I den nye kontrakten vil kortreist mat og lokale leverandører være prioritert enda mer enn tidligere

- Vår Energis fokus på sikkerhet, kvalitet og bærekraft er helt i tråd med hvordan ESS ønsker å levere sine tjenester, sier Vågstøl.

Den nye kontrakten, tildelt etter anbudskonkurranse, har en varighet på fem år med to opsjonsperioder på to år hver.

- Vi takker for tilliten gleder oss til det videre samarbeidet med Vår Energi, avslutter Vågstøl.

    Emner

    Kategorier


    Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 480 000 ansatte i 45 land, og en omsetning på over 215 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2300 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2 milliarder kroner.

    Selskapet opererer i både offentlig og privat sektor, inkludert offshore og pasienthoteller. Som en ledende aktør er vi i front med flere innovative konsepter og varemerker under kontinuerlig utvikling.

    Compass Group har et av bransjens råeste kulinariske team, som hver dag jobber for å oppfylle selskapets ambisiøse matfilosofi. Filosofien tar utgangspunkt i Compass Groups sterke posisjon som en global aktør med internasjonale impulser og et brennende lokalt engasjement.

    Bærekraft spiller en essensiell rolle i Compass Group, og vi har alltid mennesket i fokus. Fysisk og mental helse, mangfold og inkludering blir høyt prioritert hos oss. Sammen med våre kunder, leverandører og lokalsamfunn samarbeider vi tett for å nå FNs bærekraftsmål. I Compass Group reduserer vi matsvinn, erstatter plast, og øker andelen plantebaserte, lokale og sesongbaserte råvarer i våre menyer.

    Kontakter

    Bernt Sætaberget

    Pressekontakt Head of Business Development & Sustainability +4748059730

    Relatert innhold

    Med lidenskap for mat og service

    Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2600 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2,5 milliarder kroner.

    Compass Group Norge
    Drengsrudbekken 12
    1383 Asker
    Norge