Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

  • Sundtkvartalet er Entras nyeste bygg i Oslo-regionen. Bygget ble oppført i 2017, og er i dag et av Entras mest moderne flerbrukerbygg med høye tekniske kvaliteter.

    Entra fornyer avtalen med Compass Group

    Entra ASA har valgt å fornye sin eksisterende kontrakt med Compass Group som leverandør av kantine og FM-tjenester. Entra ASA og Compass Group har samarbeidet over flere år. Compass Group driver åtte personalrestauranter og fire kaffebarer. I tillegg omfatter avtalen renhold og resepsjonstjenester.

  • Fra venstre: Ida Silseth og Line Aver er begge fornøyd med restedisken i kantinen på Næringslivets Hus.

    Restedisken redder møtemat fra å kastes i Næringslivets Hus

    ​På NHO Møtesenter er målet å redusere matsvinnet med 20% innen utløpet av 2019. Stort engasjement fra Eurest-ansatte rundt prosjektet, godt samarbeid med ansatte i bygget og enkle tiltak har allerede gitt resultater. Et av disse enkle tiltakene er restedisken – en kjøledisk donert av TINE som nå står i personalrestauranten. Over 90% av maten som settes ut der blir spist opp.

  • Samarbeid har gitt resultater på Næringslivets Hus. Nå arrangeres det ny KuttMatsvinn-uke. F. venstre: Anne Marie Schrøder i Matvett, Maria Dahlstrøm i NHO, Ida Silseth i Eurest og Anne-Grete Haugen i Matvett (Foto: Jan Atle Stang/NHO)

    Alle ansatte aktiviseres for å få ned tallerkensvinnet i Næringslivets hus -Ny KuttMatsvinn-uke i uke 41

    Som ledd i KuttMatsvinn2020-prosjektet samarbeider Eurest og Matvett om et "Beste praksis kantine"-prosjekt i Næringslivets hus. I den forbindelse blir det avholdt en stor KUTTMatsvinn-kampanje blant alle byggets ansatte i uke 41. -NHO er en viktig kunde for oss, og gjennom KuttMatsvinn2020 har vi bevist at vi sammen kan skape gode resultater, sier Ida Silseth fra Eurest.

  • Siden Hinna Park startet forvandlingen av Jåttåvågen fra industriområde i 2001 har bydelen blitt ett attraktivt knutepunkt i Stavanger-regionen. (Foto: Hinna Park Facility Management AS)

    Hinna Park Facility Management AS signerer storavtale med Compass Group

    Compass Group og Hinna Park Facility Management AS har signert en avtale som omfatter leveranse av kantine, gjeste- og møtemat, renhold og conciergetjenester. Kontrakten løper over 4 år, med mulighet for opsjoner, og har en verdi på over 100 millioner NOK over kontraktstiden.

  • COMPASS GROUP PLC INNGÅR AVTALE OM Å KJØPE OPP FAZER FOOD SERVICES

    COMPASS GROUP PLC INNGÅR AVTALE OM Å KJØPE OPP FAZER FOOD SERVICES

    11. juni 2019: Compass Group PLC, som er et ledende globalt selskap innen måltidsrelaterte tjenester, kunngjør i dag at de har signert en avtale med Fazer Group, et internasjonalt familieeid og forbrukerrettet FMCG, om oppkjøp av Fazer Food Services for totalt ca. 475 millioner € .
    Fazer Food Services er en ledende leverandør av måltidsrelaterte tjenester i Norden. I 2018 hadde selskapet inntek

  • Med prosjektet PlastKutt og WWFs #Plaststafett vil Compass Group være med å redusere plastforurensning. (Grafikk Eurest AS/Compass Group)

    Compass Group tar del i WWFs Plaststafett

    ​Compass Group plukker opp stafettpinnen og er klar for sine etapper i kappløpet mot plasten i WWFs #Plaststafett. Innen 2020 skal all unødvendig plast bort. Sugerør, tannstikkere pakket i plast og plastbestikk går i første etappe.

  • F. v: Julie Aasheim, Mette Nygård Havre, Kristine Ullaland og og Maria Williams inspirerte på Stop Food Waste Day-frokostmøte på Media City Bergen

    Inspirerende frokostmøte gav gode tips til matredding og avfallsreduksjon

    Over 30 kvinner, 2 menn og en baby tok turen til Friends of Food på Media City Bergen onsdag 24.april for å la seg inspirere på Stop Food Waste Day-Frokostmøte til Compass Group og Entra. Mette Nygård Havre bak folkebevegelsen «Spis opp maten» og Kristine Ullaland fra Zero Waste Norge var æresgjester.

  • Internasjonal merkedag mot matsvinn

    Compass Group Norge markerer i dag Stop Food Waste Day for å vise at vi aktivt tar del i kampen mot matsvinn. Onsdag 24. april brukes til å informere om matsvinn på våre enheter, men også gi inspirasjon til hvordan både industri og privatpersoner med enkle grep kan bli matreddere. I samarbeid med vår kunde Entra arrangeres det blant annet et Stop Food Waste Day-frokostmøte på Media City Bergen.

Vis mer