Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

  • Fra venstre: Ida Silseth og Line Aver er begge fornøyd med restedisken i kantinen på Næringslivets Hus.

    Restedisken redder møtemat fra å kastes i Næringslivets Hus

    ​På NHO Møtesenter er målet å redusere matsvinnet med 20% innen utløpet av 2019. Stort engasjement fra Eurest-ansatte rundt prosjektet, godt samarbeid med ansatte i bygget og enkle tiltak har allerede gitt resultater. Et av disse enkle tiltakene er restedisken – en kjøledisk donert av TINE som nå står i personalrestauranten. Over 90% av maten som settes ut der blir spist opp.

  • Samarbeid har gitt resultater på Næringslivets Hus. Nå arrangeres det ny KuttMatsvinn-uke. F. venstre: Anne Marie Schrøder i Matvett, Maria Dahlstrøm i NHO, Ida Silseth i Eurest og Anne-Grete Haugen i Matvett (Foto: Jan Atle Stang/NHO)

    Alle ansatte aktiviseres for å få ned tallerkensvinnet i Næringslivets hus -Ny KuttMatsvinn-uke i uke 41

    Som ledd i KuttMatsvinn2020-prosjektet samarbeider Eurest og Matvett om et "Beste praksis kantine"-prosjekt i Næringslivets hus. I den forbindelse blir det avholdt en stor KUTTMatsvinn-kampanje blant alle byggets ansatte i uke 41. -NHO er en viktig kunde for oss, og gjennom KuttMatsvinn2020 har vi bevist at vi sammen kan skape gode resultater, sier Ida Silseth fra Eurest.

  • F. v: Julie Aasheim, Mette Nygård Havre, Kristine Ullaland og og Maria Williams inspirerte på Stop Food Waste Day-frokostmøte på Media City Bergen

    Inspirerende frokostmøte gav gode tips til matredding og avfallsreduksjon

    Over 30 kvinner, 2 menn og en baby tok turen til Friends of Food på Media City Bergen onsdag 24.april for å la seg inspirere på Stop Food Waste Day-Frokostmøte til Compass Group og Entra. Mette Nygård Havre bak folkebevegelsen «Spis opp maten» og Kristine Ullaland fra Zero Waste Norge var æresgjester.

  • I likhet med bildene på Compass Group sin nettside er de fleste bildene i rapporten av Compass Groups egne ansatte. Her fra forsiden.

    Compass Group Norge styrker fokus på bærekraft med egen bærekraftsrapport

    - Vi har jobbet jevnt siden 2009 med å redusere vår miljøpåvirkning. Nå samler vi arbeidet vi har gjort i ett dokument og dette skjerper vårt fokus og vår innsats, sier Nina Fuglesang, Compass Groups kvalitets- og miljøansvarlig. Ta en titt på rapporten her og les mer om hvordan Compass Group jobber med bærekraft, hvilke mål vi har satt oss, hvordan det har gått frem til nå og veien videre.

  • Sammen mot matsvinn! F. v: Ida Silseth, Paul Trommer og Lise Pedersen i Eurest, Ole Erik Almlid i NHO og Anne-Grete Haugen og Anne Marie Schrøder i Matvett. (Foto: NHO)

    Fokus på matsvinn i NHO-bygget ga resultater

    Fokus på matsvinn i NHO-bygget ga resultater – Matsvinn fra møte- og konferansematen ble KUTTET med 47 % i kampanjeuken Som ledd i KuttMatsvinn2020-prosjektet samarbeider Eurest og Matvett om et "Beste praksis kantine"-prosjekt i Næringslivets hus, og har i den forbindelse gjennomført en KUTTMatsvinn-kampanje blant alle byggets ansatte med oppsiktsvekkende resultater.

  • Fra venstre: Paul, Lise, Ida og Øyvind jobber tett med Matvett og gårdeier NHO Eiendom for å redusere matsvinn, ikke bare i Eurests kantine, men i hele NHO-bygget.

    Eurest, Matvett og NHO sammen mot matsvinn

    I Eurests «beste praksis»-kantine i NHO-bygget på Majorstuen har matsvinn blitt en naturlig del av hverdagen. Eurests ansatte Paul, Lise, Ida og Øyvind jobber tett med Matvett og gårdeier NHO Eiendom for å redusere matsvinn, ikke bare i kantinen, men i hele bygget.

  • Fra venstre: Lene Skogheim, Cathrine Taulow og Anita Vollan er alle enige om at HMS handler like mye om å ta vare på hverandre, som på seg selv.

    Cathrine er best på HMS 2018

    - Jeg blir skikkelig lei meg når folk ikke bruker verneutstyr, og blir skadet, sier Cathrine Thaulow. Dama som har gått fra servitør til direktør i sine 30 år i arbeidslivet, har jobbet så mye for sikkerhet i alle ledd, at hun ble hedret med Compass Groups HMS-pris.
    – Det var veldig hyggelig, sier Cathrine om den høythengende prisen som deles ut en gang i året.
    Hele æren vil hun imidlertid i

  • Fra venstre: Liene Caune, Nina Fuglesang og Ninning Johansen er strålende fornøyd med svanemerkingen

    Jubler for Svanemerking hos Eurest Services

    - Utrolig positivt at vi har fått Svanemerket hele renholdstjenesten på Østlandet, sier Ninning Johansen. Hun er leder for renholdsteamet hos møte- og restauranthuset The Local på Fornebuporten. For henne betyr det mye at produktene er så trygge som mulig, både for gjestene og de ansatte.
    – Vi har blant annet fått kluter som rengjør bedre med bare vann, enn gammeldagse kluter gjør med kjemikali

  • Compass Group åpner sin første svanemerkede måltidleveranse

    Compass Group ved Eurest åpner nå sin første svanemerkede måltidleveranse. Leveransen gjelder to kantiner og en kaffebar hos Statkraft på Lilleaker i Oslo. Svanemerkingen er en del av Compass Groups satsing på en mer bærekraftig drift.

  • Eurests Kathinka Friis-Møller og Avantors Roy Frivoll er begge fornøyd med at Eurest skal stå for serveringstilbudet på Spikerverket

    Eurest og Avantor utvider samarbeidet

    Ærverdige Spikerverket gjenoppstår nå i Nydalsveien 18 – 24 som et moderne miljøbygg med 900 kontorplasser fordelt på 20’000 kvadratmeter. Byggherren Avantor har valgt Eurest AS som leverandør av serveringstilbudet.
    Avtalen gjelder i første omgang PUUR-kantine, kaffebar og møtemat.
    - Spikerverket er en knallsterk merkevare, og vi i Eurest gleder oss over å få være med på å gjøre opplevelsen