Nyheter
Tags
Restedisken redder møtemat fra å kastes i Næringslivets Hus
Nyheter • okt 07, 2019 13:08 CEST
På NHO Møtesenter er målet å redusere matsvinnet med 20% innen utløpet av 2019. Stort engasjement fra Eurest-ansatte rundt prosjektet, godt samarbeid med ansatte i bygget og enkle tiltak har allerede gitt resultater. Et av disse enkle tiltakene er restedisken – en kjøledisk donert av TINE som nå står i personalrestauranten. Over 90% av maten som settes ut der blir spist opp.
Alle ansatte aktiviseres for å få ned tallerkensvinnet i Næringslivets hus -Ny KuttMatsvinn-uke i uke 41
Nyheter • okt 04, 2019 08:00 CEST
Som ledd i KuttMatsvinn2020-prosjektet samarbeider Eurest og Matvett om et "Beste praksis kantine"-prosjekt i Næringslivets hus. I den forbindelse blir det avholdt en stor KUTTMatsvinn-kampanje blant alle byggets ansatte i uke 41. -NHO er en viktig kunde for oss, og gjennom KuttMatsvinn2020 har vi bevist at vi sammen kan skape gode resultater, sier Ida Silseth fra Eurest.
Inspirerende frokostmøte gav gode tips til matredding og avfallsreduksjon
Nyheter • mai 02, 2019 10:51 CEST
Over 30 kvinner, 2 menn og en baby tok turen til Friends of Food på Media City Bergen onsdag 24.april for å la seg inspirere på Stop Food Waste Day-Frokostmøte til Compass Group og Entra. Mette Nygård Havre bak folkebevegelsen «Spis opp maten» og Kristine Ullaland fra Zero Waste Norge var æresgjester.
Compass Group Norge styrker fokus på bærekraft med egen bærekraftsrapport
Nyheter • apr 11, 2019 07:30 CEST
- Vi har jobbet jevnt siden 2009 med å redusere vår miljøpåvirkning. Nå samler vi arbeidet vi har gjort i ett dokument og dette skjerper vårt fokus og vår innsats, sier Nina Fuglesang, Compass Groups kvalitets- og miljøansvarlig. Ta en titt på rapporten her og les mer om hvordan Compass Group jobber med bærekraft, hvilke mål vi har satt oss, hvordan det har gått frem til nå og veien videre.
Fokus på matsvinn i NHO-bygget ga resultater
Nyheter • apr 03, 2019 08:00 CEST
Fokus på matsvinn i NHO-bygget ga resultater – Matsvinn fra møte- og konferansematen ble KUTTET med 47 % i kampanjeuken Som ledd i KuttMatsvinn2020-prosjektet samarbeider Eurest og Matvett om et "Beste praksis kantine"-prosjekt i Næringslivets hus, og har i den forbindelse gjennomført en KUTTMatsvinn-kampanje blant alle byggets ansatte med oppsiktsvekkende resultater.
Eurest, Matvett og NHO sammen mot matsvinn
Nyheter • jan 25, 2019 10:34 CET
I Eurests «beste praksis»-kantine i NHO-bygget på Majorstuen har matsvinn blitt en naturlig del av hverdagen. Eurests ansatte Paul, Lise, Ida og Øyvind jobber tett med Matvett og gårdeier NHO Eiendom for å redusere matsvinn, ikke bare i kantinen, men i hele bygget.
Eurest-kokk plukket ut til Norges første landslag i Community Catering
Nyheter • okt 02, 2018 15:30 CEST
Enhetsleder ved Eurests kantine på Spikerverket i Nydalen, Anita Stene (31), ble utnevnt som manager av Norges første landslag i Community Catering. Landslaget ble gjort kjent under NM i kokkekunst i Trondheim torsdag.
Cathrine er best på HMS 2018
Nyheter • sep 20, 2018 09:00 CEST
Jubler for Svanemerking hos Eurest Services
Nyheter • aug 28, 2018 09:00 CEST
Compass Group åpner sin første svanemerkede måltidleveranse
Nyheter • nov 13, 2017 07:55 CET
Compass Group ved Eurest åpner nå sin første svanemerkede måltidleveranse. Leveransen gjelder to kantiner og en kaffebar hos Statkraft på Lilleaker i Oslo. Svanemerkingen er en del av Compass Groups satsing på en mer bærekraftig drift.