Følg Compass Group Norge

Eurest og Avantor utvider samarbeidet

Nyhet   •   aug 29, 2017 08:00 CEST

Eurests Kathinka Friis-Møller og Avantors Roy Frivoll er begge fornøyd med at Eurest skal stå for serveringstilbudet på Spikerverket

Ærverdige Spikerverket gjenoppstår nå i Nydalsveien 18 – 24 som et moderne miljøbygg med 900 kontorplasser fordelt på 20’000 kvadratmeter. Byggherren Avantor har valgt Eurest AS som leverandør av serveringstilbudet.

Avtalen gjelder i første omgang PUUR-kantine, kaffebar og møtemat.

- Spikerverket er en knallsterk merkevare, og vi i Eurest gleder oss over å få være med på å gjøre opplevelsen komplett. Vi kom tidlig inn i dette prosjektet og har langt på vei fått muligheten til å skreddersy areal og tilbud etter vår og Avantors visjon. Dette har skjedd i tett samarbeid med MAD arkitekter og Vedal Entreprenør, og gjør at vi kan møte dagens kunder med morgendagens tilbud, sier Kathinka Friis-Møller, administrerende direktør i Eurest AS.

Avantor er et ledende eiendomsselskap, som de siste 23 årene har fokusert på byutvikling i Nydalen. Selskapet kjennetegnes ved at de velger transformasjon av eksisterende områder, fremfor byvekst på bekostning av grønne lunger. De utnytter eksisterende infrastruktur, og går for miljøvennlige løsninger.

- I Avantor er vi opptatt av å gi gjestene en totalopplevelse som hever hverdagen. Servicetilbudene integreres sømløst, fra et bredt kollektivtilbud til et mattilbud som begeistrer. Vi er svært fornøyde med å ha valgt en leverandør som vi kjenner godt gjennom flere prosjekter, og som leverer kvalitet i alle ledd, sier Avantors Roy Frivoll.

Nydalsveien 18 – 24 ligger i området til smelteovnene til gamle Christiania Spigerverk, som ble etablert i 1853 på Lillo Gård ved Akerselva. Verket startet som en liten håndverksbedrift og vokste til å bli et av Norges største industrieventyr. Først i 2010 ble driften endelig avviklet. I dag er området forvandlet til en kombinasjon av næringsbygg og boliger i grønne omgivelser.

Bygget åpner denne uken, og den første store leietakeren er allerede i ferd med å flytte inn. Før året er omme vil mer enn 800 mennesker ha sin arbeidsplass her.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.