Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

  • COMPASS GROUP PLC INNGÅR AVTALE OM Å KJØPE OPP FAZER FOOD SERVICES

    11. juni 2019: Compass Group PLC, som er et ledende globalt selskap innen måltidsrelaterte tjenester, kunngjør i dag at de har signert en avtale med Fazer Group, et internasjonalt familieeid og forbrukerrettet FMCG, om oppkjøp av Fazer Food Services for totalt ca. 475 millioner € .
    Fazer Food Services er en ledende leverandør av måltidsrelaterte tjenester i Norden. I 2018 hadde selskapet inntek

  • Compass Group tar del i WWFs Plaststafett

    ​Compass Group plukker opp stafettpinnen og er klar for sine etapper i kappløpet mot plasten i WWFs #Plaststafett. Innen 2020 skal all unødvendig plast bort. Sugerør, tannstikkere pakket i plast og plastbestikk går i første etappe.

  • Inspirerende frokostmøte gav gode tips til matredding og avfallsreduksjon

    Over 30 kvinner, 2 menn og en baby tok turen til Friends of Food på Media City Bergen onsdag 24.april for å la seg inspirere på Stop Food Waste Day-Frokostmøte til Compass Group og Entra. Mette Nygård Havre bak folkebevegelsen «Spis opp maten» og Kristine Ullaland fra Zero Waste Norge var æresgjester.

  • Internasjonal merkedag mot matsvinn

    Compass Group Norge markerer i dag Stop Food Waste Day for å vise at vi aktivt tar del i kampen mot matsvinn. Onsdag 24. april brukes til å informere om matsvinn på våre enheter, men også gi inspirasjon til hvordan både industri og privatpersoner med enkle grep kan bli matreddere. I samarbeid med vår kunde Entra arrangeres det blant annet et Stop Food Waste Day-frokostmøte på Media City Bergen.

  • Compass Group Norge styrker fokus på bærekraft med egen bærekraftsrapport

    - Vi har jobbet jevnt siden 2009 med å redusere vår miljøpåvirkning. Nå samler vi arbeidet vi har gjort i ett dokument og dette skjerper vårt fokus og vår innsats, sier Nina Fuglesang, Compass Groups kvalitets- og miljøansvarlig. Ta en titt på rapporten her og les mer om hvordan Compass Group jobber med bærekraft, hvilke mål vi har satt oss, hvordan det har gått frem til nå og veien videre.

  • Fokus på matsvinn i NHO-bygget ga resultater

    Fokus på matsvinn i NHO-bygget ga resultater – Matsvinn fra møte- og konferansematen ble KUTTET med 47 % i kampanjeuken Som ledd i KuttMatsvinn2020-prosjektet samarbeider Eurest og Matvett om et "Beste praksis kantine"-prosjekt i Næringslivets hus, og har i den forbindelse gjennomført en KUTTMatsvinn-kampanje blant alle byggets ansatte med oppsiktsvekkende resultater.

  • Eurest, Matvett og NHO sammen mot matsvinn

    I Eurests «beste praksis»-kantine i NHO-bygget på Majorstuen har matsvinn blitt en naturlig del av hverdagen. Eurests ansatte Paul, Lise, Ida og Øyvind jobber tett med Matvett og gårdeier NHO Eiendom for å redusere matsvinn, ikke bare i kantinen, men i hele bygget.

  • NRK og Eurest signerer avtale om måltidsleveranser verdt 240 MNOK

    Med det skreddersydde konseptet «Kilden» skal Eurest mette NRK sine ansatte i Tromsø og på Marienlyst. De to partene har inngått en avtale som gjelder drift av 3 kantiner, samt kaffebar og catering. Kontrakten har en verdi på rundt 240 millioner kroner, og en varighet på 8 år inklusiv opsjon.

  • Cathrine er best på HMS 2018

    - Jeg blir skikkelig lei meg når folk ikke bruker verneutstyr, og blir skadet, sier Cathrine Thaulow. Dama som har gått fra servitør til direktør i sine 30 år i arbeidslivet, har jobbet så mye for sikkerhet i alle ledd, at hun ble hedret med Compass Groups HMS-pris.
    – Det var veldig hyggelig, sier Cathrine om den høythengende prisen som deles ut en gang i året.
    Hele æren vil hun imidlertid i

Vis mer