Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

F. v: Julie Aasheim, Mette Nygård Havre, Kristine Ullaland og og Maria Williams inspirerte på Stop Food Waste Day-frokostmøte på Media City Bergen

Inspirerende frokostmøte gav gode tips til matredding og avfallsreduksjon

Over 30 kvinner, 2 menn og en baby tok turen til Friends of Food på Media City Bergen onsdag 24.april for å la seg inspirere på Stop Food Waste Day-Frokostmøte til Compass Group og Entra. Mette Nygård Havre bak folkebevegelsen «Spis opp maten» og Kristine Ullaland fra Zero Waste Norge var æresgjester.

Internasjonal merkedag mot matsvinn

Compass Group Norge markerer i dag Stop Food Waste Day for å vise at vi aktivt tar del i kampen mot matsvinn. Onsdag 24. april brukes til å informere om matsvinn på våre enheter, men også gi inspirasjon til hvordan både industri og privatpersoner med enkle grep kan bli matreddere. I samarbeid med vår kunde Entra arrangeres det blant annet et Stop Food Waste Day-frokostmøte på Media City Bergen.

I likhet med bildene på Compass Group sin nettside er de fleste bildene i rapporten av Compass Groups egne ansatte. Her fra forsiden.

Compass Group Norge styrker fokus på bærekraft med egen bærekraftsrapport

- Vi har jobbet jevnt siden 2009 med å redusere vår miljøpåvirkning. Nå samler vi arbeidet vi har gjort i ett dokument og dette skjerper vårt fokus og vår innsats, sier Nina Fuglesang, Compass Groups kvalitets- og miljøansvarlig. Ta en titt på rapporten her og les mer om hvordan Compass Group jobber med bærekraft, hvilke mål vi har satt oss, hvordan det har gått frem til nå og veien videre.

Sammen mot matsvinn! F. v: Ida Silseth, Paul Trommer og Lise Pedersen i Eurest, Ole Erik Almlid i NHO og Anne-Grete Haugen og Anne Marie Schrøder i Matvett. (Foto: NHO)

Fokus på matsvinn i NHO-bygget ga resultater

Fokus på matsvinn i NHO-bygget ga resultater – Matsvinn fra møte- og konferansematen ble KUTTET med 47 % i kampanjeuken Som ledd i KuttMatsvinn2020-prosjektet samarbeider Eurest og Matvett om et "Beste praksis kantine"-prosjekt i Næringslivets hus, og har i den forbindelse gjennomført en KUTTMatsvinn-kampanje blant alle byggets ansatte med oppsiktsvekkende resultater.

Fra venstre: Paul, Lise, Ida og Øyvind jobber tett med Matvett og gårdeier NHO Eiendom for å redusere matsvinn, ikke bare i Eurests kantine, men i hele NHO-bygget.

Eurest, Matvett og NHO sammen mot matsvinn

I Eurests «beste praksis»-kantine i NHO-bygget på Majorstuen har matsvinn blitt en naturlig del av hverdagen. Eurests ansatte Paul, Lise, Ida og Øyvind jobber tett med Matvett og gårdeier NHO Eiendom for å redusere matsvinn, ikke bare i kantinen, men i hele bygget.

Både Eurest og NRK gleder seg til oppstart 1.januar 2019. Fra Venstre: Erik Mowinckel og Nina Bruun Taule fra Compass Group, og Ole Kjærsgaard og Andreas Norvik fra NRK. Foto: Lars Haatveit Jenssen

NRK og Eurest signerer avtale om måltidsleveranser verdt 240 MNOK

Med det skreddersydde konseptet «Kilden» skal Eurest mette NRK sine ansatte i Tromsø og på Marienlyst. De to partene har inngått en avtale som gjelder drift av 3 kantiner, samt kaffebar og catering. Kontrakten har en verdi på rundt 240 millioner kroner, og en varighet på 8 år inklusiv opsjon.

Fra venstre: Lene Skogheim, Cathrine Taulow og Anita Vollan er alle enige om at HMS handler like mye om å ta vare på hverandre, som på seg selv.

Cathrine er best på HMS 2018

- Jeg blir skikkelig lei meg når folk ikke bruker verneutstyr, og blir skadet, sier Cathrine Thaulow. Dama som har gått fra servitør til direktør i sine 30 år i arbeidslivet, har jobbet så mye for sikkerhet i alle ledd, at hun ble hedret med Compass Groups HMS-pris.
– Det var veldig hyggelig, sier Cathrine om den høythengende prisen som deles ut en gang i året.
Hele æren vil hun imidlertid i

Fra venstre: Liene Caune, Nina Fuglesang og Ninning Johansen er strålende fornøyd med svanemerkingen

Jubler for Svanemerking hos Eurest Services

- Utrolig positivt at vi har fått Svanemerket hele renholdstjenesten på Østlandet, sier Ninning Johansen. Hun er leder for renholdsteamet hos møte- og restauranthuset The Local på Fornebuporten. For henne betyr det mye at produktene er så trygge som mulig, både for gjestene og de ansatte.
– Vi har blant annet fått kluter som rengjør bedre med bare vann, enn gammeldagse kluter gjør med kjemikali

Kathinka Friis-Møller har ledet Compass Group i Norden siden høsten 2017. Foto: Britt K. Andersen

Compass Group har solgt for 1,6 milliarder

Compass Group i Norge har så langt i år solgt nye kontrakter, og fornyet med eksisterende kunder, til en samlet verdi på over 1,6 milliarder kroner. Verdien er regnet over kontraktsperiodene.

Politiets Fellestjenester velger Eurest

Compass Group v/Eurest AS blir Politiets Fellestjenesters nye hovedleverandør av mat og service. Avtalen gjelder drift av en del av politiets kantiner, kaffebar, møte- og arrestmat. Avtalen har en verdi på ca. 250 millioner over kontraktsperioden.

Vis mer

Med lidenskap for mat og service

Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2600 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2,5 milliarder kroner.

Compass Group Norge

Drengsrudbekken 12
1383 Asker
Norge