Gå videre til innhold
Kathinka Friis-Møller har ledet Compass Group i Norden siden høsten 2017. Foto: Britt K. Andersen
Kathinka Friis-Møller har ledet Compass Group i Norden siden høsten 2017. Foto: Britt K. Andersen

Pressemelding -

Compass Group har solgt for 1,6 milliarder

Compass Group i Norge har så langt i år solgt nye kontrakter, og fornyet med eksisterende kunder, til en samlet verdi på over 1,6 milliarder kroner. Verdien er regnet over kontraktsperiodene.

- Dette er hyggelige tall. Vi ser at offshoremarkedet er i bedring, og kundene velger vårt merkenavn ESS fordi vi er en solid og fleksibel leverandør. Vi har over 40 års erfaring og ligger i tet når det kommer til innovasjon. Kundene opplever gang på gang at vi leverer det vi lover, sier administrerende direktør Kathinka Friis-Møller.

Compass Group er en av Nordens største leverandører av kantine og Soft – FM- tjenester onshore, og forpleining Offshore. Friis-Møller har ledet selskapets nordiske forretningsenhet siden høsten 2017.

- Vi ser at skreddersømmen vi tilbyr, spesielt innenfor merkenavnene Eurest og Eurest Services fyller et behov i markedet. Vi vinner frem i anbudsprosessene fordi vi har gode konsepter i bunn, lytter til kunden og jobber med kontinuerlige forbedringer, sier Friis-Møller.

Merkenavnene Eurest, ESS, Medirest, Eurest Services og Eurest Konferanse og Selskap er kjent som leverandører til blant annet Aker BP, Entra og Helse Bergen.

Emner

Kategorier


Om Compass Group

Compass Group er en verdensledende leverandør av måltidsrelaterte tjenester og andre supporttjenester. Selskapet har virksomhet i mer enn 50 land og rundt 600 000 ansatte på verdensbasis. I Norge drives virksomheten under merkenavnene Eurest, Eurest Services, ESS, Medirest og Eurest Konferanse & Selskap. Compass Group Norge har om lag 2000 ansatte, 2 milliarder kroner i omsetning og en landsdekkende tilstedeværelse.

Kontakter

Bernt Sætaberget

Pressekontakt Head of Business Development & Sustainability +4748059730

Med lidenskap for mat og service

Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2600 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2,5 milliarder kroner.

Compass Group Norge
Drengsrudbekken 12
1383 Asker
Norge