Gå videre til innhold
Fornøyde samarbeidspartnere, fra venstre: Nils Finstad, produktutviklingssjef for Facility Services hos Compass Group, Magne Braaten, leder for Fellestjenester hos SpareBank 1 og Audrey Sjøstedt, Key Account Manager hos Eurest.
Fornøyde samarbeidspartnere, fra venstre: Nils Finstad, produktutviklingssjef for Facility Services hos Compass Group, Magne Braaten, leder for Fellestjenester hos SpareBank 1 og Audrey Sjøstedt, Key Account Manager hos Eurest.

Pressemelding -

Compass Group sikrer storkontrakt med SpareBank 1

Compass Groups merkenavn Eurest Services får fornyet tillit av SpareBank 1. Avtalen utvides med flere bygg, døgnåpen Amigo Express med mCash betalingsløsning, og en rammeavtale som favner hele SpareBank 1- alliansen.

Avtalen er verdt over 100 millioner kroner i fastperioden, og har mulighet for videre opsjoner.

- Eurest leverer både kantine, renhold og planteservice. Det er en styrke å kunne forholde seg til én kontaktperson som tar seg av flere tjenester, sier Magne Braaten, leder for Fellestjenester hos SpareBank 1.

I tillegg til å levere det innovative og restaurantpregede konseptet Puur, leverer Eurest kaffebar med barista, møtematservering og cateringtjenester.

- Det er nyttig å ha renhold og mat fra samme leverandør. Vi har mange arrangementer på huset, og på denne måten er vi sikret at alt blir ordnet. Det er veldig god service og konseptet er veldig bra. Det skiller seg fra konkurrentene sier Braaten.

I tillegg til hovedkontoret i Hammersborggata 2, har Eurest sikret seg fornyet kontrakt for Karenslyst alle 20, og Hammersborggata 9, samt renhold av filialer og næringsbygg i alliansen. Dette gir stordriftsfordeler som igjen har gitt kunden en bedre pris.

- Vi har tilpasset renholdet etter kundens behov. Noen etasjer får mer ettersyn, mens andre trenger mindre. Det er vårt system, forteller Nils Finstad, produktutviklingssjef for Facility Services hos Compass Group.

Den helt nye rammeavtalen gir muligheter for mat, renhold og service, til hele SpareBank 1-alliansen. Hensikten er å gjøre det enklere for bankene å få kjøpt inn tjenester av god kvalitet til en riktig pris.

- Vi er trygge på at vi har fått det vi vil ha, og fått det til en riktig pris. Samarbeidet fungerer godt, og vi har fått et konsept som passer oss i dag, avslutter Braaten.

Emner

Kategorier

Regions


Om Compass Group

Compass Group er en verdensledende leverandør av måltidsrelaterte tjenester og andre supporttjenester. Selskapet har virksomhet i mer enn 50 land og rundt 600 000 ansatte på verdensbasis. I Norge drives virksomheten under merkenavnene Eurest, Eurest Services, ESS, Medirest og Eurest Konferanse & Selskap. Compass Group Norge har om lag 2000 ansatte, 2 milliarder kroner i omsetning og en landsdekkende tilstedeværelse.

Kontakter

Bernt Sætaberget

Pressekontakt Head of Business Development & Sustainability +4748059730
Kristine Eriksrød

Kristine Eriksrød

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +4740018075

Med lidenskap for mat og service

Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2600 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2,5 milliarder kroner.

Compass Group Norge

Drengsrudbekken 12
1383 Asker
Norge