Gå videre til innhold

Pressemelding -

Compass Group styrker sin posisjon på Vestlandet

Compass Group bekrefter i dag at de overtar leveranse av mat og renhold ved 2020park på Forus. Bygget er sertifisert Breeam Excellent. Dette stiller store krav til miljøhensyn og bærekraftig drift, to av Compass Groups kjerneprinsipper.

- For oss er det veldig viktig at Compass Group kommer inn som en samarbeidspartner, ikke bare en foretrukket leverandør. Vi jobber sammen som et team, det er da man lykkes, sier Jarle Oftedal, eiendomsforvalter i 2020park.

Avtalen mellom Compass Groups datterselskap Eurest og 2020park-01 AS omfatter leveranse av kantine, renhold og møtemat. Oppstart er 2. januar 2017.

- Vi er veldig fornøyd med at vi har signert med en av de største kontorparkene i Stavangerområdet, sier Therese Log Bergjord, leder for Compass Group i Norden.

2020park har ideell beliggenhet på Forus Øst mellom Stavanger og Sandnes. De er medlem av Grønn By, og er en proaktiv forkjemper for strenge miljøkrav. De bygger blant annet langs kollektivaksen og tilrettelegger for sykling til jobb.

- 2020park er en veldig viktig kunde, som det er gøy å jobbe med. De er opptatt av høy kvalitet på mat og service, og er kjent for å få toppscore av leietakerne sine på alle områder. Jarle og eierne vet hva de vil ha, og dette driver oss til å bli enda bedre, sier Log Bergjord.

Det er fortsatt noe ledig plass i bygget som har kapasitet til om lag 1100 mennesker. Blant leietakerne er blant andre IBM, Sweco, Skanska, og Prosafe.

Emner

Kategorier

Regions


Om Compass Group

Compass Group er en verdensledende leverandør av måltidsrelaterte tjenester og andre supporttjenester. Selskapet har virksomhet i mer enn 50 land og rundt 600 000 ansatte på verdensbasis. I Norge drives virksomheten under merkenavnene Eurest, Eurest Services, ESS, Medirest og Eurest Konferanse & Selskap. Compass Group Norge har om lag 2000 ansatte, 2 milliarder kroner i omsetning og en landsdekkende tilstedeværelse.

Kontakter

Dag Erik Kongslie

Dag Erik Kongslie

Pressekontakt PR & Communications Manager 90079278

Med lidenskap for mat og service

Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 480 000 ansatte i 45 land, og en omsetning på over 215 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2500 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2 milliarder kroner.

Compass Group Norge
Drengsrudbekken 12
1383 Asker
Norge