Gå videre til innhold
Kathinka Friis-Møller tiltrer som administrerende direktør i Eurest AS i Norge. Foto: © Øystein Andreas Bjerke
Kathinka Friis-Møller tiltrer som administrerende direktør i Eurest AS i Norge. Foto: © Øystein Andreas Bjerke

Pressemelding -

Friis-Møller ny administrerende direktør for Eurest

Kathinka Friis-Møller tiltrer som administrerende direktør i Eurest AS i Norge. Friis-Møller vil erstatte Therese Log Bergjord, som har gått over til stillingen som Managing Director for Compass Group Nordics.

- Kathinka er en sterk og tydelig leder med erfaring og operativ styrke. Dette er viktig for å sikre fremtidig vekst i Norge» uttaler Log Bergjord.

Friis-Møller har 17 års erfaring fra forretningsutvikling og drift i ledende nordiske selskaper. I 2012 ble hun hentet inn som driftsdirektør for Facility Management i Eurest. Friis-Møller har levert stabilt gode resultater, og gradvis fått utvidet ansvarsområde. Det siste året har hun ledet den totale driftsorganisasjonen i Norge, herunder sektorene Food, Healthcare og Facility Services.

I tillegg er Friis-Møller styremedlem hos NHO Service og Forpleiningstjenester AS.

- Jeg takker for tilliten, og ser frem til å lede organisasjonen mot strategiske mål, gjennom fokus på kontinuerlig utvikling og endringsledelse» sier Friis-Møller.

Eurest har hatt en positiv utvikling de siste årene. Selskapet har vunnet flere strategisk viktige kontraktsområder i de ulike forretningssegmentene. Dette inkluderer pasienthotellene til Oslo Universitetssykehus og Helse Bergen, FM- leveransen til Entras eiendomsportefølje, og matleveransen til Fornebuporten.

Samtidig har selskapet en sterk retention rate, dvs. gjenkjøpsprosent, på 97prosent, noe som viser at leveransen følger kundens krav og forventninger.

Virksomheten til Eurest i Norge har 1500 ansatte og en årlig omsetning på 1,2 MNOK.

Emner

Kategorier


Om Eurest

Eurest er en del av Compass Group, en verdensledende leverandør av måltidstjenester, FM og andre supporttjenester. Compass Group Index er børsnotert i London. Selskapet har en årsomsetning på 17,8 milliarder pund, og over 500 000 ansatte i mer enn 50 land. I Norge drives Compass Group under merkenavnene Eurest, Eurest Services, ESS, Medirest og Eurest Konferanse & Selskap.

Kontakter

Bernt Sætaberget

Pressekontakt Head of Business Development & Sustainability +4748059730
Kristine Eriksrød

Kristine Eriksrød

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +4740018075

Relatert innhold

Med lidenskap for mat og service

Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2600 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2,5 milliarder kroner.

Compass Group Norge
Drengsrudbekken 12
1383 Asker
Norge