Gå videre til innhold
valhall-now1 (1)

Bilde -

valhall-now1 (1)

go to media item
Lisens:
Bruk i media
Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
Filformat:
.jpg
Størrelse:
2000 x 1422, 2.07 MB
Last ned

Emner

Regions

Kontakter

Bernt Sætaberget

Pressekontakt Head of Business Development & Sustainability +4748059730
Kristine Eriksrød

Kristine Eriksrød

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +4740018075

Relatert innhold

ESS får fornyet tillit på Valhall. FOTO: Woldcam/Aker BP

Aker BP og ESS forlenger samarbeidet på norsk sokkel

Aker BP har valgt å forlenge samarbeidet med ESS Support Services på norsk sokkel. Et allerede langt samarbeid skal nå styrkes ytterligere.
Nåværende forpleiningsavtale med Aker BP, inngått i 2018, har blitt forlenget med tre år, frem til 2025. I tillegg ligger det også en mulighet for ytterligere forlengelse gjennom to nye opsjonsperioder på til sammen seks år.
- Vi takker vår gode kunde A

Foto: Fatland

Aker BP og ESS øker andelen norsk kjøtt fra 25 til 75 prosent offshore

Aker BP og ESS øker andelen norsk kjøtt fra 25 til 75 prosent offshore fra 1. mai i år. Økningen støttes av direktøren for drift i Aker BP og General Manager Offshore i ESS. Lokale leverandører som Fatland, Jæder og Prima er involvert. Økningen støtter norsk matproduksjon og verdiskapning lokalt i Rogaland, og etter hvert på Helgelandskysten, i større grad enn tidligere.

Med lidenskap for mat og service

Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2600 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2,5 milliarder kroner.

Compass Group Norge

Drengsrudbekken 12
1383 Asker
Norge